Nyhetsbrev fra erfaringskonsulenten i FOUSAM

erfaringskonsulentHei, jeg heter Liv Alsaker Sande og jobber i en 20% stilling som erfaringskonsulent i FOUSAM. Jeg begynte i stillingen 1. april 2015 og har blant annet ansvar for oppfølgingen av brukerrepresentanter i FOUSAM. Jeg er selv brukerrepresentant i ulike prosjekter i FOUSAM, jobber med rekruttering av brukerrepresentanter og planlegger for tiden ulike samlinger for brukerorganisasjonene i Helse Fonna – sjekk datoene i nyhetsbrevet. Jeg er også med på å utvikle en brukerbank for Helse Fonna-distriktet der vi skal samle alle som ønsker å bidra med sin bruker- og pårørendekompetanse. Les mer om brukerbanken i nyhetsbrevet.

Jeg har selv fått føle på kroppen hva det vil si å være pasient og pårørende. Denne bakgrunnen er viktig i stillingen som erfaringskonsulent. Jeg håper du tar deg tid til å lese dette nyhetsbrevet der du finner nyttig informasjon for deg og din brukerorganisasjon.

Ha en riktig god jul og et flott nyttår – så snakkes vi i 2016!

Hilsen Liv Alsaker Sande, erfaringskonsulent i FOUSAM

→ nyhetsbrev fra erfaringskonsulenten i FOUSAM, 1/2015

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.