Viktige samlinger for brukerorganisasjonene

Også de mange brukerorganisasjonene i Helse Fonna-regionen trenger møtesteder, drive samhandling, bygge nettverk og utveksle erfaringer seg imellom. Alt dette stod på programmet da FOUSAM i samarbeid med fagnettverk for læring og mestring arrangerte samlinger på Stord 19. april og i Haugesund 3. mai.

På Stord deltok 15 deltakere, mens nærmere 30 deltakere var samlet i Haugesund på Bjørgene Utviklingssenter. Der holdt blant annet Olaug Høie Mortensen fra Brystkreftforeningen på Haugalandet et innlegg om hvordan de jobber for å skape engasjement og passende aktiviteter for sine medlemmene. Ruth Gravdal fra Autismeforeningen holdt innlegg om hvordan deres foreningen jobber spesielt med aktiviteter for barn og unge.

Det var tredje året på rad samlingene ble holdt.

20170503_brukersamling_haugesund

På bildet i midten: Ruth Gravdal fra Autismeforeningen og Olaug Høie Mortensen fra Brystkreftforeningen bidro begge med innlegg under samlingen i Haugesund.

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.