Samlet for å snakke om brukermedvirkning

Brukermedvirkning var tema for samlingene som FOUSAM arrangerte for brukerorganisasjonene i april. Til sammen fant rundt 60 deltakere veien til Stord, Odda og Haugesund for å utveksle erfaringer og delta i gode diskusjoner.

– Vi er veldig fornøyd med at så mange av brukerorganisasjonene var representert på samlingene, og tilbakemeldingene er at dette er en viktig møtested for brukerrepresentanter, organisasjonene og helsepersonell, sier erfaringskonsulent i FOUSAM, Liv Alsaker Sande som arrangerte samlingene sammen med fagnettverk for læring og mestring i FOUSAM.

Det var fjerde året på rad at samlingene ble avholdt og denne gangen var også brukere som har meldt seg inn i Brukerbanken invitert. Programmet varierte fra sted til sted, med et felles mål om å fokusere på de ulike systemene som finnes i dag for brukermedvirkning i FOUSAM, kommunene og Helse Fonna.

2018_brukersamlingene

Det var gode diskusjoner på samlingene. Bildene er fra samlingene på Stord og i Odda.

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.