Nyttig samling i nettverk for erfaringskonsulenter

Hvordan er det å jobbe som erfaringskonsulent? Med ansettelse av erfaringskonsulenter både i spesialisthelsetjenesten og i kommuner, vokser det frem en helt ny yrkesgruppe. Også i vår region er det nå flere som jobber som erfaringskonsulenter og i slutten av mars samlet FOUSAM erfaringskonsulenter i vår region til en samling på Bjørgene utviklingssenter i Haugesund. Målet med samlingen var å knytte nettverk, inspirere hverandre og dele erfaringer.

– Vi fikk tilbakemelding fra gruppa at dette var en svært nyttig samling der vi fikk satt fokus på en del viktige tema og utfordringer vi møter, sier erfaringskonsulent i FOUSAM Liv Alsaker Sande.

20170329_samling_erfaringskonsulenter

Det var 10 erfaringskonsulenter fra både kommuner og Helse Fonna som deltok på samlingen og målet er å treffes minst fire ganger i året. FOUSAM vil også arrangere en lignende samling for arbeidsgiverne til erfaringskonsulentene.

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.