Livets siste dager – i grenseland mellom lovverk og etikk

20180228_etikk_konferanse

Velkommen til Etikk-konferansen i Tysvær, som er eit samarbeid mellom Tysvær kommune, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester for kommunene i Helse Fonna-området, og Fylkesmannen i Rogaland.

→ program

Tid og stad
Onsdag 28. februar 2018, kl. 09.00–14.00, Tysværtunet, store salen, Tysvær

Målgruppe
Tilsatte og leiarar i helse- og omsorgstenesta, politikare, frivillige, pasientar, pårørande og brukerorganisasjoner, og andre som har interesse for temaet

Påmelding
Innen 21.02.2018 via kurskalender på intranett for tilsette i Haugesund kommune. Eksterne deltakere må gå inn på www.haugesund.kommune.no/ansatte (velg så fanen oppe som heter «kurs helse og omsorg»).

Lurer du på noe eller ved problemer ta kontakt med Unni Birkeland, telefon 52 74 32 42 eller på e-post unni.birkeland@haugesund.kommune.no. Merk meldinga med «Etikk-konferanse 28.02.2018».

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.