FOUSAM presentert på Fevikkonferansen i Helse Sør-Øst

FOUSAM deltok på Regional kompetansetjeneste for pasient og pårørendeopplæring si nettverkssamling, for å fortelle om FOUSAM si rolle og funksjon i samhandlingsfeltet i Helse Fonna-regionen.

fevikkonferansen_2016
Bilder: Anette Strømsbo Gjørv

Samlinga vart arrangert 8. og 9.juni 2016 i Fevik på Sørlandet, ei naturperle som gav gode rammer rundt dagane. Fokus var mellom anna effekt og nytteverdi av pasient- og pårørandeopplæring, samhandling, pasientforløp og tenestedesign. Målet var å inspirere og dyktiggjøre fagfolk og brukarar i arbeidet med pasient- og pårørendeopplæring i Helse Sør-Øst. Interessa var stor for FOUSAM og samarbeidsmodellen vår, og det vart mange gode dialogar med samhandling som tema, fortel Sølvi Heimestøl som representerte FOUSAM på samlinga.

Meir frå Fevikkonferansen finn du her.

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.