Brukermedvirkning i fokus

samling_brukerorganisasjoner

For fjerde året på rad inviterer læring- og mestringsnettverket i Helse Fonna og FOUSAM brukerorganisasjonene i distriktet vårt til samlinger. I år ønsker vi også velkommen til brukerrepresentanter som er registrert i vår brukerbank.

Vi reiser på «turne» fra sted til sted og kommer til

  • Rehabiliteringssenteret på Stord onsdag 11. april
  • Sykehuset i Odda onsdag 18. april
  • Brukerhuset i Haugesund onsdag 25. april

Samlingene starter med litt mat kl. 15.30 og program for de enkelte samlingene vil bli ettersendt.

Tema
Denne gangen ønsker vi å sette fokus på noe av det som skjer innen brukermedvirkningen i Helse Fonna, kommunene og de ulike brukerorganisasjonene. Programmet vil variere fra  sted til sted, men felles er at vi tar opp tema som vi vet er av interesse for brukerorganisasjonene.

Målet med samlingene er at deltakerne skal bli kjent med hverandres tilbud, bygge nettverk og utveksle erfaringer. I tillegg ønsker vi oss at bruker- og fagfeltet knyttes tettere sammen. Erfaringskonsulenten i FOUSAM deltar på alle tre samlingene og vil også presentere Brukerbanken som nå er etablert.

→ invitasjon

Informasjon og påmelding
Frist for påmelding er fredag 6. april 2018. Påmelding sendes via e-post til liv.sande@hvl.no.
For mer informasjon om arrangementene ta kontakt med erfaringskonsulent i FOUSAM Liv Alsaker Sande, tlf. 958 201 66, e-post til liv.sande@hvl.no.

Velkommen!

 

Om oss

FoU-enhet for samhandling er en felles forsknings- og utviklingsenhet mellom Helse Fonna, Høgskolen på Vestlandet og 18 kommuner i Helse Fonna regionen.

Besøksadresse

FoU-enhet for samhandling
ved Høgskolen på Vestlandet
Bjørnsonsgate 39, 5528 Haugesund
info@fousam.no

Prosjektsøknad

Har du en god idé til et prosjekt eller et utviklingsarbeid du skal i gang med? Send inn en prosjektsøknad. Skjemaet finner du her.